Група ентузијасти ,авантуристи,храбри ,хумани луѓе кои останаа без здив на Алпите и го развиореа нашето знаме ОСТАНИ БЕЗ ЗДИВ ЗА ПХ пациентите. Ви Благодариме што не правите видливи .Благодариме што сте заедносо нас ви нашата борба за живот ,лекови и здив.Во Македонија на сите пациенти им е потребна нега,дијагноза ,навремен третман.

Image may contain: one or more people, sky, cloud, mountain, outdoor and natureImage may contain: 2 peopleImage may contain: 2 people, people smiling, shoes, outdoor, nature and waterImage may contain: 2 people, people smiling, mountain, selfie, outdoor and natureImage may contain: 2 people, people smiling, mountain, outdoor and natureImage may contain: 2 people, people smiling, mountain, sky, cloud, outdoor and natureImage may contain: 2 people, sky, cloud, outdoor and nature

Image may contain: cloud, sky, mountain, nature and outdoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *