Подршката во борбата за видливост на пациентите со Пулмонална Хипертензија не е само 5 Мај. Постојано наши драги пријатели се со нас.Овој пат за нас ,за навремена дијагноза ,за третман,за навремено набавка и пристап до соодветна терапија на Кавадаречкиот Маратон Валентина истрча 21 км а тука е и подршката од Фолклорниот ансамбл Мегдан ,но овој пат како навивачи .Благодариме за подршката.

https://www.facebook.com/PHMacedonia/videos/pcb.2066970986859438/2066970803526123/?type=3&theater

Image may contain: 4 people, people standing, shorts, shoes and outdoor

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *