Искачени уште три врва и подадена рака со подршка за борбата на пациентите со Пулмонална Хипертензија. Triglav 2864m,Gran Paradiso 4061m,Zumsteinspitze 4563m.

Секој здив за овие пациенти значи предизвик.

Голем предизвик на група ентузијасти со освојување на три високи врва .

Развиорено знамето на нашата кауза.Борбата продолжува …

Лек за секој пациент ,навремена дијагноза и третман. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *