Контакт

Асоцијација за Пулмонална Хипертензија МОМЕНТ ПЛУС Македонија е тука да ви помогне . Без разлика дали сте пациент, старател, пријател, професионално здравствено лице или било кој друг заинтересиран за пулмонална хипертензија, ние сакаме да ви обезбедиме ресурси кои ви се потребни. Ако сте во потрага за нешто и не може да го најдете на нашата веб-страница, Ве молиме контактирајте не.

Адреса

Ќаева Ѓургица
Танче Камберов 29
1480 Гевгелија
Р.Македонија
 
Контакт:
Тел:: +38977883540
Email: gurgica.kaeva@yahoo.com
Email: phmomentplus@gmail.com